Geen verzendkosten; CAMERIG & HOUFFA wielen

WIN A RANDA35 WHEEL SET

Here you will find the conditions of participation of our latest lottery.
Read more →

Het remoppervlak in goede conditie houden

Wanneer je hebt geïnvesteerd in iets waardevols zoals een ZEAL wielstel, wil je hem waarschijnlijk zo lang mogelijk in goede staat houden. Ook al hebben we er al voor gezorgd dat onze producten zeer duurzaam zijn, zullen jullie allemaal begrijpen dat de producten na verloop van tijd verslijten.

Read more →

​NIEUWE READY TO RIDE PAKKETTEN

De CAMERIG44 is de “Aero-Allrounder” in ons programma en biedt de perfecte balans tussen aerodynamica, stijfheid, gewicht en comfort, gericht op de typische vereisten voor een klassieker.

Read more →

DE VREUGDE VAN ANTICIPATIE

Wie kan het zicht niet herinneren hoe moeilijk het was als kind om te wachten op je verjaardag, Sinterklaas of de zomervakantie. En dan maakten je ouders het nog moeilijker door te zeggen dat de voorpret het allerleukste is.

Read more →

MALLORCA'S HEILIGE BERG

Elk voorjaar komen vele professionele wielerploegen en duizenden amateurwielrenners naar Mallorca voor hun trainingskampen. Kort na kerst arriveren de eersten al om kilometers te maken op het balearische eiland en mid april zullen er zoveel wielrenners op het eiland zijn dat “Duitsland’s” grootste wielerfestival plaats zal vinden onder de Spaanse zon.

Read more →