Gratis verzending van wielen

DE VREUGDE VAN ANTICIPATIE

Wie kan het zicht niet herinneren hoe moeilijk het was als kind om te wachten op je verjaardag, Sinterklaas of de zomervakantie. En dan maakten je ouders het nog moeilijker door te zeggen dat de voorpret het allerleukste is.

Zelfs als volwassenen weten we wat het is om ongeduldig te zijn, maar als fietsers hebben we ook geleerd te genieten van het gevecht richting de finish. Of dit nu een bergtop, een wedstrijd of een individuele uitdaging is.

Met zijn foto’s en surreële fotomontages, heeft fotograaf Jerry Uelsmann herhaaldelijk de kijkgewoontes van mensen doorbroken en hen verrast met nieuwe benaderingen. Zijn motto is "Het anticiperen op het ontdekken van nieuwe mogelijkheden wordt mijn grootste vreugde."

Morgen presenteren we een compleet nieuwe manier om je voordeel te halen uit een erg speciale “pelotonrit”. Je zult maakt gebruik van de krachten van de groep om samen het doel te halen. Dit doel is niet de top van de Puig de Randa, maar heeft er op een of andere manier wel mee te maken….

← Older Post Newer Post →Leave a comment

Please note, comments must be approved before they are published