Gratis verzending van wielen

ZEAL 6-year warranty

Vanaf het moment dat we een nieuw productidee hebben tot het moment waarop we jouw order gereedmaken voor verzending, doen we er alles aan ervoor te zorgen dat je jarenlang plezier zult hebben van je nieuwe ZEAL product. Tijdens de ontwikkeling, productie en assemblage van onze producten, doorlopen we meerdere kwaliteitscontroles en het is daarom zeer onwaarschijnlijk dat een product met een fabricage-, montage- of materiaalfout zijn weg vindt naar jou.

Uiteraard zijn wij ons ervan bewust dat, ondanks onze inzet en strikte kwaliteitscontroles, het kan gebeuren dat een product met een fabricage-, montage- of materiaalfout toch belandt bij een van onze klanten. Het is zeer onwaarschijnlijk, maar mocht dit gebeuren, dan kan je vertrouwen op onze 6-jarige garantietermijn. En is het niet fantastisch dat we jou ook in staat stellen de garantie over te dragen aan de volgende eigenaar, mocht je besluiten jouw ZEAL product te verkopen?!* 

Het is zeer onwaarschijnlijk, maar mocht dit gebeuren, dan kan je vertrouwen op onze 6-jarige garantietermijn.

6-YEAR WARRANTY 

De 6-jarige garantietermijn die we je geven, is van toepassing op originele ZEAL producten die gekocht zijn via onze online winkel. Ook al zijn alle materialen die we gebruiken voor onze producten van extreem hoge kwaliteit, het blijft een feit dat producten worden onderworpen aan normale slijtage en blootstelling aan de elementen. De levensduur van een product hangt sterk af van de gebruiksintensiteit en de manier waarop een product behandelt en onderhouden wordt.

ZEAL behoudt zich het recht voor een defect product kosteloos te repareren of vervangen. In het geval dat een product niet langer op voorraad is en het defecte product niet kan worden gerepareerd, zal ZEAL het product vervangen met een product dat tenminste gelijkwaardig is.

De 6-jarige garantietermijn is niet van toepassing als:

  • Het defect het gevolg is van normale slijtage van het product of deel van het product.
  • Het product gebruikt is buiten het aangegeven toepassingsgebied:

 

TOEPASSINGSGEBIED CAMERIG44 / CAMERIG44 Disc / RANDA35

CAMERIG44 en RANDA35 wielen zijn ontwikkeld voor gebruik op verharde wegen, waarbij de wielen constant in contact zijn met de grond. CAMERIG44 en RANDA35 wielen worden typisch gebruikt in racefietsen met gebogen of rechte sturen, triatlonfietsen of tijdritfietsen. Het gewicht van de berijder, inclusief fiets en bagage mag de maximaal toegestane limiet niet overschrijden. Cyclocross en gravel fietsen met gebogen sturen, zijn een uitzondering in dit toepassingsgebied. In combinatie met dit type fietsen en de bijbehorende banden, zijn CAMERIG44 en RANDA35 wielen ook geschikt voor gravel en onverharde paden waarbij een kort contact met de grond, door lage trappen of opstapjes met een maximumhoogte van 15-20 cm, mogelijk is.  

fullscreen

 

TOEPASSINGSGEBIED HOUFFA25

HOUFFA25 wielen zijn geschikt voor ruwe en onverharde terreinen. Sporadische sprongen met een maximumhoogte van ongeveer 60cm zijn ook inbegrepen in de gebruiksdoeleinden van deze wielen. Onervaren rijders die sprongen maken van deze hoogte, zouden verkeerd terecht kunnen komen, waardoor de belasting extreem verhoogd wordt, wat zou kunnen leiden tot schade of letsel. Binnen deze categorie vallen mountainbike hardtails en volledige geveerde mountainbikes met korte veerweg, die normaal gesproken gebruikt worden voor cross country en marathon.

fullscreen

 

CONTACT OPNEMEN?

Wij staan altijd klaar voor je. Neem gerust contact met ons op, via een van de communicatiemogelijkheden die u hier vindt.

Juridische mededeling

  • De ZEAL-garantie verleent u speciale rechten. Wij willen u erop wijzen dat deze rechten geen invloed hebben op de wettelijke rechten die vastgelegd zijn voor u als koper van een product met gebreken.
  • ZEAL Cycling B.V. zal in geen geval incidentele schade of gevolgschade, zoals (maar niet gelimiteerd tot) gebruiksderving, tijdsverlies en soortgelijke uitgaven, vergoeden.

* Mocht je je ZEAL product binnen de garantietermijn verkopen, zorg er dan voor dat je de originele factuur en de serienummers doorgeeft aan de nieuwe eigenaar. Om de nieuwe eigenaar te laten profiteren van extra services, zoals specifieke aanbiedingen, proactieve informatie over de producten , etc., vragen wij je vriendelijk contact met ons op te nemen, zodat wij de juiste contactgegevens kunnen invoeren in onze database.