Gratis verzending van wielen

Ready to Ride - R2R

Laten we eerlijk zijn, velen van ons houden van het lezen van productreviews, het vergelijken van features en prijzen voordat we een nieuwe TV, telefoon of natuurlijk een onderdeel voor onze fiets kopen. Vooral het laatste staat altijd garant voor felle discussies tussen fietsvrienden, maar er is nog een erg belangrijke factor die het aankoopgedrag en de mate van tevredenheid na de aankoop bepaalt. Het gebruiksgemak is extreem belangrijk geworden nu we allemaal “minder tijd” hebben en de producten complexer geworden zijn.

Het gebruiksgemak is extreem belangrijk geworden

 • In het verleden was er geen discussie over mogelijk dat 23mm DE breedte was voor racefietsbanden en elke velg was geoptimaliseerd voor deze banden (meer over onze R2R road pakketten). 
 • In het verleden was het normaal dat de wielen in de fiets vastgezet werden met snelspanners. 
 • In het verleden gebruikte je gewoon de remblokken die bij je groepset geleverd werden. 
 • In het verleden had je altijd een standaard velglint op voorraad die je kon gebruiken voor het beschermen van de band tegen de spaakgaten. 
 • In het verleden was er alleen de keuze tussen clincher en tube wielen voor de racefiets. 
 • En als laatste, de diameter van een mountainbikewiel was 26” in het verleden en het wiel paste in een normale wieltas.
   

Het is niet ons doel iedere keuze voor jou weg te nemen, want je wilt uiteraard graag je eigen wensen vervullen bij het kiezen van je nieuwe wielset. Maar tijdens dit keuzeproces zullen wij altijd voor je  klaarstaan en zodra je een keuze gemaakt hebt, bieden wij jou het “all-round zorgeloze pakket” en we noemen dit “READY TO RIDE” oftewel “R2R”.

Een ZEAL product is niet zomaar een los fietsonderdeel maar een systeem opgebouwd uit componenten die perfect bij elkaar en bij jouw fiets passen. Als je een R2R wielset koopt, ontvang je niet alleen een voor- en achterwiel, maar ook:

 • market leading remblokken die aangetoond hebben de beste remresultaten te geven in combinatie met onze velgen,
 • reeds gemonteerde tube of clincher banden met de optimale breedte voor de velg (meer over onze R2R road pakketten),
 • de juiste ventielverlengers (tube) of een tubeless ventiel,
 • snelspanners (waar nodig)

en een aantal leuke verassingen, die ervoor zorgen dat het uitpakken van de wielen nog leuker wordt! 

fullscreen

 

Voor iedereen die graag tubeless wil rijden; onze race en MTB wielsets zijn ook beschikbaar in een READY TO RIDE TUBELESS variant. Als je deze optie selecteert, dan ontvang je de wielen met reeds gemonteerde banden (zie de productpagina voor de details) en gevuld met Schwalbe Doc Blue afdichtingsvloeistof, die niet ouder zal zijn dan 48 uur als je je wielset ontvangt.

De full carbon wielsets voor draadbanden met binnenbanden zijn niet alleen “tubeless ready” maar zelfs “tubeless prepared”. Het tubeless velglint is reeds gemonteerd.

Al onze wielen zijn in Nederland met de hand gevlochten en gericht door zeer ervaren wielbouwers, gebruik makend van speciale technieken die ervoor zorgen dat de wielen niet nog een keer gericht moeten worden na de eerste ritten op je nieuwe ZEAL wielen. Dat houdt READY TO RIDE in vanaf het begin, maar ook READY TO RIDE nadat je langere tijd hebt genoten van je wielen.

Het is natuurlijk mogelijk een set wielen of zelfs een los voor- of achterwiel te kopen zonder het R2R pakket. Mocht je hier interesse in hebben, neem dan gerust  contact met ons op en we zullen een aanbod voor je samenstellen.