Gratis verzending van wielen

Crash Replacement

Naast onze 6-jarige vrijwillige garantietermijn welke alle defecten in materiaal, veroorzaakt door fabricage- of materiaalfouten, dekt, bieden wij ook een Crash Replacement programma aan. Met deze service, bieden wij jou de mogelijkheid de velg en spaken van je beschadigde wiel tegen een gereduceerd tarief te laten vervangen als deze door een ongeluk of val dusdanig beschadigd zijn dat ze niet meer gebruikt kunnen worden. Binnen de ZEAL 6-jarige garantieperiode, vervangen wij de genoemde onderdelen voor een speciaal tarief van € 300,- per wiel, inclusief het met de hand vlechten en richten van het wiel.
Om gebruik te maken van deze Crach Replacement service, vragen wij je vriendelijk contact met ons op te nemen voor het verkrijgen van een service ID nummer en voor advies over het verzenden van het beschadigde product. We zullen je ook om een korte uitleg vragen over het ontstaan van het probleem, zodat we weten waar we nog meer op moeten letten bij het repareren van je ZEAL product. Ook gebruiken we deze informatie voor onze voortdurende productontwikkeling.

We behouden ons het recht voor deze service te weigeren als we constateren dat de schade opzettelijk veroorzaakt is of als het gaat om een eenvoudig optisch probleem. Daarnaast is het niet mogelijk te wisselen naar een ander model wiel/velg binnen het Crash Replacement programma.