Gratis verzending van wielen

YOU AND ZEAL – The Direct sales model


ZEAL producten zijn gemaakt door fietsers voor fietsers. Daarom is het voor ons vanzelfsprekend dat we in direct contact willen staan met jou, degene die het product zal gebruiken. Het consument-direct-model biedt zoveel voordelen dat het voor ons geen moeilijke beslissing was, dit model te volgen.

De kortste afstand tussen twee punten is een directe lijn en elke sprinter zal dit zonder twijfel bevestigen. Daarnaast hebben de moderne communicatiemethodes en verbeterde logistieke systemen, afstanden nogmaals drastisch verkort. Wij zijn blij met deze ontwikkelingen en met ons consument-direct-model kunnen wij jou hiervan optimaal laten profiteren. Via verschillende communicatiekanalen kunnen wij altijd in contact blijven met jou en dankzij de onderling logistiek verbonden wereld, zal jij je product snel en op een aangename manier ontvangen. Aangezien wij fietsfanaten zijn, streven wij ernaar je persoonlijk te ontmoeten om te praten over onze gezamenlijke passie of zelfs voor een fietsrit! 

De kortste afstand tussen twee punten is een directe lijn

We doen er alles aan om je verwachtingen te overtreffen.

Jij en ZEAL – direct verbonden:

  • Je wilt geld besparen? Wij kunnen betere prijzen aanbieden, omdat we besparen op de marges voor distributie en retail en we geven deze rechtstreeks door aan jou.

  • Je hebt een vraag en wilt direct contact opnemen met de ZEAL experts? Neem direct contact op met de mensen die verantwoordelijk zijn voor jouw product en niet met een onafhankelijke service aanbieder.

  • Je wilt ons feedback geven? Vertel ons wat je van onze producten vindt, in plaats van aan een dealer die je bericht wellicht laat of nooit door zal sturen. Uiteraard mag het ook positieve feedback zijn ;-)

  • Je hebt idee hoe we ons product kunnen verbeteren? Vertel het ons, direct en ongefilterd!

  • Je hebt een reserveonderdeel nodig, maar je weet niet waar je de zoektocht moet beginnen? Laat ons dat voor je doen, wij weten welk product je gekocht hebt en hebben de kennis in huis.

  • Je wilt ons je fiets laten zien of je wilt een ZEAL product testen? Aarzel niet en bezoek ons op een van de evenementen!