Gratis verzending van wielen

ANNULEREN & RETOURNEREN

RETOURZENDEN / RECHT TOT ANNULEREN

In het geval dat de producten niet volledig aan je verwachtingen voldoen, heb je het recht deze, zonder opgaaf van reden, binnen 30 dagen na ontvangst te retourneren, in plaats van de wettelijke 14 dagen, mits de producten in dezelfde staat zijn als verzonden.

Helaas kan het voorkomen dat een product tijdens transport beschadigd of dat het niet functioneert zoals bedoeld door een materiaal- of productiefout. We vragen je vriendelijk gelijk contact met ons op te nemen, in het onwaarschijnlijke geval dat dit voorkomt. Uiteraard doen wij er alles aan een oplossing te vinden, welke bevredigend is voor jou.

Neem altijd eerst contact met ons op voordat je een product retour stuurt, ongeacht de reden van retourneren, zodat wij de meest makkelijke manier van verzending kunnen bepalen. Contact

Zodra wij een geretourneerd product ontvangen hebben, zullen wij deze zorgvuldig controleren. Mocht het zo zijn dat we een bedrag terug moeten betalen, dan zullen we dat binnen 14 dagen doen via overboeking naar je bankrekening, Paypal account of creditcard.

GARANTIE

Lees hier alles over onze 6-jarige garantietermijn.